Nieuws

adem vrij keuze bij mij portretstudio Apeldoorn
Een portretfoto met een mondkapje op? Dat is niet zo'n goed idee. Gelukkig hoeft dat bij PortretStudio Apeldoorn ook niet. Omdat iedereen mooi is zoals zij of hij is, dragen wij de initiatieven KeuzeVrijBijMij en AdemVrijBijMij een warm hart toe.
korting linkedin profielfoto
Het zijn zware tijden voor velen vanwege de corona crisis. Helaas moeten veel mensen op zoek naar een andere baan. Dat gaat ons aan het hart. Omdat wij als geen ander weten hoe enorm belangrijk een écht goede LinkedIn profielfoto is bij het vinden van een nieuwe werkgever, hebben wij nu tijdelijk onze headshot sessie […]
nieuwe website portretfotograaf
De website is geheel vernieuwd. We hebben gekozen voor eenvoud, rust, snelheid en duidelijkheid. Geheel in lijn met onze eigen aanpak. Het boeken van een headshot sessie gaat nu heel makkelijk, snel en veilig online.
corona profielfoto open
Voor PortretStudio Apeldoorn en het fotograferen van professionele profielfoto’s en headshots, gelden er vooralsnog geen restricties. Wij zijn dan ook gewoon open en beschikbaar voor boekingen Uiteraard nemen ook wij passende maatregelen om onze klanten zowel comfortabel als veilig te kunnen ontvangen.